Показване на 5 резултата

Принц фон Хесен

Принц фон ХесенЛозарският имот Prinz von Hessen, разположен в град Йоханисберг в малкия германски лозарски район на Рейнгау, е един от най-значимите производители на ризлинг в Германия и е член на немската асоциация на лозарите VDP от основаването му . Международното и местно признание отразява високите постижения в качеството на вината и пенливите вина. Ризлингът от грозде „Ризлинг“ на Prinz von Hessen процъфтява в някои от най-добрите лозарски обекти, които Rheingau може да предложи, сред които Клаус в град Йоханисберг и Hasensprung и Jesuitengarten в Winkel. 95% от отглеждането е посветено на гроздето Ризлинг.

Имението Принц фон Хесен е основано от семейството на благородника през 1957 г., избирайки старомодния град Йоханисберг, който от векове е известен със своите първокласни ризлинги. Ризлингът предоставя свое собствено доказателство, че наистина няма друго място, където това грозде да може да расте по-добре, точно на 50-ия паралел на северната ширина. Вината са огледалният образ на този древен културен пейзаж на Рейнгау.

Принц фон Хесен лозяРазположени в леко подвижните подножия на планината Таунус, лозята Йоханисберг са едни от най-добрите в Рейнгау. Отглеждането на това съкровище и позволяването на тероара да покаже истинския си израз в нашите вина, година след година, е нашата страст. Приемаме тази работа много сериозно и постоянно се възнаграждаваме с вкусно грозде.

Да бъдеш отворен и ориентиран към бъдещето, да си на върха на творчеството, изисква дълбоко признаване на основите на миналото. Къде, ако не в Rheingau с 1000 години история на виното, прогресът и приемствеността се комбинират, за да образуват такава вкусна единица? В имението на Принц фон Хесен е въпрос на основен принцип тези аспекти да са крайъгълният камък за всяко вино. Това е отразено в нашия величествен набор от най-качествени, внимателно поддържани, големи дървени бъчви, успоредни на множество резервоари от неръждаема стомана с различни размери, гарантиращи индивидуалното винифициране на всяка отделна лозарска партида. Комбинираните възможности на традиционните и модерни съдове за ферментация и зреене позволяват съкровищата на нашия уникален набор от лозя да се разгърнат до най-истинския си потенциал.

Принц фон Хесен

preloader